Seminarium om hållbarhetsregelverk i finanssektorn och dess påverkan på fastighetssektorn

Finansinspektionen och Sustainable Finance Lab bjuder in till ett seminarium för att öka medvetenheten om de regelverk inom hållbarhet som nu introduceras inom finansmarknaderna, samt att diskutera konsekvenserna för fastighetssektorn.
Fields

Seminariet är en presentation av regelverken och leds av KTHs Professor Kent Eriksson (Föreståndare för Sustainable Finance Lab) och James McConnell (FI:s redovisningsexpert), och följs av en frågestund. Uppdatering: Johanna Fager Wettergren (FI) kommer inte att medverka, eftersom hon kommer att sluta vid FI.

Datum: 21 november 2023
Tid: 15:00 – 16:00
Plats: Teknikringen 1 (Gradängsalen) på KTH

Plats på Google maps: https://lnkd.in/d73w6Bjh

Zoom: länk skickas ut efter registrering
Arrangör: Sustainable Finance Lab (SFL) och Finansinspektionen (FI)
Registrera dig här >

Uppdaterat program
Introduktion av Kent Eriksson

James McConnell, FI:s redovisningsexpert, berättar om FI:s uppdrag inom hållbarhet och de regelverk som påverkar hållbarhetsområdet. James berättar även mer detaljerat om hållbarhetsredovisning.

Frågestund – Kent Eriksson och James McConnell

Vi erbjuder både fysisk och digital närvaro. Vi tillhandahåller en digital länk när evenemanget närmar sig. Har du frågor, kontakta oss via info@sustainablefinancelab.se

Vi ser fram emot en givande diskussion om hållbarhetsregelverk inom finanssektorn och dess påverkan på fastighetssektorn.

Share this